News

En aquesta pestanya hi trobaràs la informació més actualitzada sobre les activitats, els tallers, els nous cursos, etc. 

L'escola no s'atura, always on the move!

Inscripcions KIDS i TEENS Curs 2018-19

posted 16 Jun 2018, 10:16 by Hula Hoop   [ updated 16 Jun 2018, 10:17 ]

Ja tenim a punt els horaris dels diferents grups per al proper curs 2018-19.
Us convidem a visitar les pestanyes corresponents del web (HulaHoop Kids per a Educació Infantil i Primària, Speak English! Teens per a Educació Secundària obligatòria i post-obligatòria, dels 12 als 17 anys.)  per a informar-vos sobre el projecte, la metodologia, les diferents activitats que us oferim, i els diferents horaris i preus.
Pel que fa a les inscripcions (quan i com formalitzar-les), trobareu adjunt a aquesta publicació un document informatiu amb tots els detalls.
També trobareu el full d'inscripció per si voleu descarregar-lo i portar-lo omplert. Si us plau, descarregueu el que correspon a la franja d'edat del vostre fill/a (Kids o Teens).
Us recordem que, per a garantir l'assignació de places en estricte ordre d'inscripció, només podem acceptar inscripcions presencials. 
No dubteu a contactar amb nosaltres si teniu qualsevol dubte. Estem, com sempre, a la vostra disposició.
Moltes gràcies pel vostre interès en el nostre centre! 

Darreres places per a l'ENGLISH SUMMER A CA LA BRUIXA! Juny, juliol i SETEMBRE!!

posted 6 Jun 2018, 03:25 by Judit Farre   [ updated 6 Jun 2018, 03:26 ]

Continuen obertes les inscripcions  per a l'English Summer a Ca la Bruixa, la nostra proposta estiuenca pels més petits.


Us adjuntem a aquest correu el flyer amb la informació pràctica. Si us vau perdre la reunió de divendres passat i teniu algun dubte sobre els aspectes pedagògics del projecte, o bé si esteu interessats en allargar l'horari fins les 17h., poseu-vos en contacte amb nosaltres sense dubtar-ho.

Pel que fa a l'horari d'inscripcions, us podeu inscriure a Ca la Bruixa els dimecres de 17 a 20h o a Speak English! els dilluns de 16,30 a 19,30h, dimarts de 17 a 20h i divendres de 18,30 a 20h. En el moment de la inscripció cal:

- Entregar una fotocòpia de la targeta sanitària (si porteu l'original, us podem fer la còpia).
- Omplir i entregar la fitxa d'inscripció/autorització/fitxa de salutUs adjuntem també aquest document per si us resulta pràctic portar-lo ja omplert. En cas contrari, us la facilitarem quan vingueu. 
- Fer un pagament en efectiu de 50€ per a reservar la plaça (limitades a 18 per torn) 

Animeu-vos! Us esperen un munt d'aventures amb pirates, grangers, animals de tota mena, un munt de personatges fantàstics i fins i tot extraterrestres! Robòtica en anglès per a totes les edats! Us animeu?

posted 6 Jun 2018, 03:16 by Judit Farre

Dissabte 9 de juny us esperem per a gaudir d'un taller d'introducció a la robòtica, de la mà de Codelearn, empresa especialitzada en la matèria. I, com sempre, 100% en anglès!


A partir de l'eix temàtic "Codelearn Amusement Park" (els participants hauran de superar una sèrie de petits reptes per accedir a l'atracció final), els nostres kids entraran en contacte amb diverses eines en funció de l'edat, com ara ulleres VR, Beebots, Minecraft, Tinkercard, Scratch...
Ens organitzarem, com és habitual, en diferents sessions, però alerta que els grups d'edat canvien una mica, ja que cadascun dels tallers serà diferent, adaptat als interessos i característiques de l'edat:

10h- Taller familiar (kids de 4 a 6 anys + un adult per kid)

11.15h - Taller familiar (kids de 6 a 8 anys + un adult per kid)

12.30h- Taller kids-only (kids de 8 a 12 anys, sense adults)


La durada dels tallers serà d’una hora.


La reserva de plaça és obligatòria abans de dijous 7, presencialment, per telèfon, o contestant aquest correu.

Recordeu que la reserva de plaça us compromet a l'assistència.


El taller és, com sempre, gratuït pels nostres alumnes. Si dimarts 5 encara queden places, obrirem les inscripcions per als no alumnes, pels quals el taller tindrà un cost de 10 euros.


L'activitat tindrà lloc a Speak English!, c/Major, 22.


Esperem que aquesta nova proposta us engresqui tant com a nosaltres i que sigui tot un èxit!


ENGLISH SUMMER A CA LA BRUIXA. REUNIÓ INFORMATIVA.

posted 25 Apr 2018, 02:37 by Hula Hoop   [ updated 25 Apr 2018, 02:37 ]

Amb l'inici del darrer trimestre, arriba l'hora d'organitzar les vacances d'estiu dels petits de la casa.

Gràcies a l'associació Pla de les Bruixes, us fem arribar la nostra proposta per tal que els vostres fills de 4 a 10 anys puguin viure una gran aventura, 100% en anglès, farcida d'activitats ben diverses: L'ENGLISH SUMMER A CA LA BRUIXA!

Encarem amb il·lusió el tercer estiu d'English Summer i ens fa molt feliços la bona acollida que aquesta activitat té entre les famílies dels nostres kids (i no només dels nostres kids, ja que és oberta a tothom!). Aquest any comptarem amb 4 torns independents, tant al juliol com al setembre amb places molt limitades (18 kids per torn organitzats en 2 grups d'edat). 

Si encara no coneixeu la proposta i teniu interès en saber-ne més, us esperem a la REUNIÓ INFORMATIVA que tindrà lloc el DIVENDRES 27 D'ABRIL A LES 18,30h a Speak English! (c/Major, 22) on podreu conèixer tant el projecte pedagògic, com el ventall d'activitats que portarem a terme, com aspectes més formals (preus, descomptes, inscripcions...). Us hi esperem! :)MOCK EXAMS

posted 25 Apr 2018, 02:19 by Hula Hoop   [ updated 25 Apr 2018, 02:19 ]

Com sabeu, Speak English! és un centre preparador oficial de Cambridge English Assessment, entitat organitzadora de vàries certificacions internacionalment reconegudes com ara el KET (Key English Test - A2), el PET (Preliminary English Test - B1) i el FCE (First Certificate Test - B2). 

Si us esteu plantejant presentar-vos a l'examen per aconseguir alguna d'aquestes certificacions, tenim una proposta que us pot resultar molt interessant: una sessió de MOCK EXAMS. 

Un MOCK EXAM é

s una prova del mateix nivell i format que la oficial, portada a terme en les mateixes condicions pel que fa als límits de temps, que ens permet valorar si l’alumne té el nivell suficient per a presentar-s’hi amb garanties.
Aquesta sessió, que no compromet en cas cas a la presentació a l'examen oficial, tindrà lloc a Speak English! el dissabte 5 de maig a les 10,30h. És gratuïta per als nostres alumnes, tot i que la reserva de plaça és obligatòria abans de dimecres 2 de maig.

La convocatòria també està oberta a altres participants (no alumnes de Speak English!) pels quals tindrà un cost de 20 euros.

Durant la setmana del 7 de maig, ens posarem en contacte amb tots els participants i les seves famílies per tal de fer-vos arribar els resultats i valorar/organitzar la presentació a l'examen oficial de Cambridge English Assessment.

La sessió tindrà una durada d'entre 1h30' i 2h, en funció de l'examen KET o PET, inclosa una petita pausa entre les dues parts (Part 1: Reading and Writing; Part 2: Listening). En el cas de l'examen FCE (First), tindrà una durada de 3h30' aproximadament, incloses dues petites pauses entre les 3 parts (Part 1: Reading and Use of English; Part 2: Writing; Part 3: Listening).

S'avaluaran totes les parts excepte Speaking (expressió oral). Per a aquesta competència, tindrem en compte la pràctica durant les sessions de grup i, si és el cas que es decideixen presentar, els organitzarem en parelles i els farem la preparació pertinent durant el mes de juny. En el cas dels alumnes externs, en canvi, els avaluarem mitjançant una prova oral d'uns 10' relacionada amb el contingut de l'examen al que vulguin optar.

Per a més informació sobre cadascuna de les certificacions podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i/o consultar aquests enllaços:

KET (A2) - Alumnes dels grups: Dilluns 16-17,30h; Dimarts 16-17,30h;  Dimarts i dijous de 16,30 a 17,30. 

PET (B1) - Alumnes del grups de divendres 16-17,30h. 

FCE (B2) - Alumnes del grup de dilluns i dimecres 16,30 a 17,30h.Divendres 9 de març, DOCUMENTARY FORUM!

posted 23 Feb 2018, 04:34 by Hula Hoop   [ updated 23 Feb 2018, 04:36 ]

Com i per què Donald Trump va poder ser escollit president dels Estats Units contra tots els pronòstics? Aquesta pregunta, que continua meravellant el món més d’un any després del seu nomenament, és contestada en aquest documental americà, “Trump’s Road to the White House” (“Rompiendo las reglas”, a la seva versió espanyola), i us convidem a veure’l i a discutir-lo en el fòrum posterior que durem a terme en una sessió del nostre Social Club el pròxim 9 de març a les 18’30h.

Activitat gratuïta i oberta a tothom. Reserva de plaça obligatòria abans de dimecres 7 de març.

Us hi esperem!
Nova sessió de contacontes

posted 23 Feb 2018, 04:30 by Hula Hoop   [ updated 23 Feb 2018, 04:30 ]

Avui divendres 23 de febrer tenim una nova cita a la biblioteca Pompeu Fabra per a una nova sessió de contacontes en anglès.
Veniu a descobrir què li passarà a The Very Hungry Caterpillar un cop hagi omplert la seva panxona! :)
Ens veiem a les 18,30h!


Family outing in nature

posted 23 Feb 2018, 04:27 by Hula Hoop   [ updated 23 Feb 2018, 04:27 ]

Dissabte passat vam tenir un fantàstic matí de solet, natura, salut i bona companyia. Moltes gràcies a totes les famílies que ens van acompanyar en la ruta i van participar en totes les activitats! 

      

Storytelling en anglès a la biblioteca

posted 24 Jan 2018, 02:43 by Hula Hoop   [ updated 24 Jan 2018, 02:44 ]

Aquest gener hem engegat un nou projecte de col·laboració amb la Biblioteca Pompeu Fabra per a oferir-vos una sessió mensual de contacontes en anglès per als més petits.  Així doncs, tenim una cita el segon divendres de cada mes a les 18,30h! :)
Moltes gràcies a totes les famílies que van participar en la primera sessió i també a la direcció de la biblioteca per oferir-nos aquesta oportunitat. Va ser tot un èxit!

  

Adults Social Club: Recipes Workshop

posted 24 Jan 2018, 02:23 by Hula Hoop   [ updated 24 Jan 2018, 02:28 ]

Ens complau convidar-vos a participar al taller de receptes de cuina en anglès que farem el divendres 9 de febrer a les 19.30h.

Els participants haurien de portar la recepta en anglès d’un plat (aquests dos links us ajudaran fer-la), i us animem a portar-lo també preparat per fer un tast al final de les exposicions (podreu escalfar-lo aquí al nostre microones, si us cal).


http://www.englishlanguage.org.nz/sites/englishlanguage/files/kcfinder/files/Recipes%20sample%20lesson%20plan%20using%20Youtube.pdf


https://www.youtube.com/watch?v=SRRtY928zWk


Esperem trobar-vos per compartir les nostres experiències culinàries!
1-10 of 77